Gårdsbutiken 8-20

Välkommen att handla i vår gårdsbutik med självbetjäning. Grönsaker säljs under säsong. Potatisbingarna i Gårdsbutiken fylls på varje dag.

Öppet alla dagar 8-20. Betalning sker via swish (vi har ingen kontanthantering).

    HITTA HIT

Klicka på bilden så kommer ni till GOOGLE MAPS som visar vägen.


     GRÖNT  PÅ VÄG!

Titta in på vår FACEBOOKSIDA; Där uppdaterar vi så ofta vi hinner, med info om vad som finns i butiken för dagen.


 

Basutbud

Från någon gång i april till sent på hösten så finns här Tomater, Paprika, Abuergine och Gurka i olika storlekar, varianter och färger.

Lite extra

Och ofta ännu mer än lite extra! Beroende på säsong, på väder och på våra samarbetspartners dagsutbud så kan ni hitta bland annat: Majs, Inlagd gurka, Honung, Tomatsåser, Sparris, Bakverk, Frukt, Vindruvor, Jordgubbar m.m.

Potatis

Förutom King Edward och Asterix som är våra standardsorter, så finns det även färskpotatis i gårdsbutiken när det är säsong. Tyärr så har vi sålt slut på årets vinterpotatis,


 

L O K A L    F Ö R A N K R I N G

Vårt lokala engagemang märks även i Gårdsbutiken. Här kan ni hitta varor från lokala biodlare och från Britts Bakstuga. Det är även Britt som förädlar våra grönsaker genom diverse inläggningar och tillverkning av såser m.m.

Välkomna!

Vi välkomnar er till Gällenäs Grönsaker och till vår Gårdsbutik. Bästa sättet att utveckla butiken är i kommunikationen med våra kunder, så hör gärna av er och delge era tankar och idéer.

/Anette och Peter