Växthuset

Vi har haft modet att satsa offensivt med vår växthusinvestering. Genom detta bygge 2017, och med en stark tro på våra visioner, hårt arbete, och en väl genomtänkt affärsplan så har vi skapat goda, och långsiktigt hållbara förutsättningar för vår verksamhet. 

    5185   k v m

I vårt stora växthus odlar vi i första hand tomater, paprika, aubergine och gurka. Växthuset är specialkonstruerat för nordiska förhållanden, och byggt av holländska experter. Vi har också sedan tidigare ett mindre växthus på 300 kvm, där vi är mer flexibla i odlingstänket. Det kan vara sparris, jordubbar m.m. beronde på säsong. Dessa produkter säljs mest i Gårdsbutiken.


     NOGGRANNHET

Naturligtvis handlar det inte bara om att ha ett stort växthus. Man måste också välja rätt grödor, välja rätt odlingsteknik, ha rätt miljötänk. Och kanske framförallt ha rätt personal som vet vad som krävs för att vi i slutändan skall kunna leverera de smakrika produkter som vi har blivit kända för.


 

Tomater

Vi odlar främst olika varianter av kvisttomater eftersom de sitter kvar längre på plantan och bildar mer smak och nyttigheter, såsom antioxidanter.               

Lär dig mer om våra tomater


 

Paprika

Spetspaprika finns i olika sorter och färgerna varierar allt ifrån vitt, gult, orange, grönt och rött. Vi odlar även s.k. babypaprikor, som är små varianter av den vanliga paprikan med mycket söt smak.

Lär dig mer om vår paprika

 

Aubergine

Auberginer odlar vi i tre olika varianter, en härlig grönsak som är starkt på frammarsch i svensk matlagning. Vi är dessutom Sveriges största Aubergineodlare.

Lär dig mer om vår aubergine


 

F  I N N S    I   E N   B U T I K   N Ä R A   D I G

Våra grönsaker säljs i många butiker i stora delar av Västra Götaland. Och om ni vill ha mer än NÄRODLAT, så kan ni köpa HÄRODLAT i vår Gårdsbutik.

Packat och klart!

All packetering görs i egen regi. På det viset har vi full kontroll på att allt har högsta kvalitet innan det lämnar växthuset. Varorna hämtas sedan av någon av de grossister som vi har säljavtal med. Som i sin dsitribuerar till butikerna.